Η εταιρεία μας

INSTAGRAM 5

Η πιο χρωματιστή ιστορία

Η ιστορία ξεκινά το 1982 όταν η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝΤΕΝΑ ανακαλύπτει το χρώμα ως υλικό διακόσμησης, δημιουργώντας ένα από τα μεγαλύτερα χρωματοπωλεία της εποχής. Στηριζόμενο πάνω σε συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες χρωμάτων. Αποκλειστικές συνεργασίες με χρώματα εισαγωγής, δίνοντας έτσι ότι καλύτερο υπήρχε σε λύσεις και προτάσεις για βάψιμο σπιτιών και κτιρίων. Αποκτώντας έτσι μεγάλη εμπειρία στα χρώματα, διακοσμητικά και υλικών τεχνοτροπίας.

INSTAGRAM 15

2ο καταστήμα (Νέα εποχή!)

Η ένταξη της νέας γενιάς στην διεύθυνση της εταιρείας συμπίπτει με την οικονομική έκρηξη της δεκαετίας 90.

Το 2000 ένα δεύτερο κατάστημα στην οδό Ασκληπιού 90 επεκτείνει την δραστηριότητα της εταιρείας στα δυτικά της πόλης. Το 2005 μεταφέρετε το κατάστημα της Μακεδονίας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επί της οδού Θερμοπυλών 2 αλλάζοντας τα δεδομένα, παρέχοντας σεμινάρια σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς και εργολάβους.

Η φιλοσοφία μας

INSTAGRAM 3

Η εξειδίκευση, η πολυετής εμπειρία τα πρωτοποριακά προϊόντα αλλά και η πελατοκεντρική φιλοσοφία έβαλαν την εταιρεία στην ομάδα των leader στο χώρο. Το κατάστημα ΠΑΝΤΕΝΑΣ είναι η αξιόπιστη επιλογή τόσο για τον απλό καταναλωτή όσο και τον επαγγελματία.

Στα υπερσύγχρονα καταστήματα ΠΑΝΤΕΝΑΣ, το χρώμα πρωταγωνιστεί σε κάθε του έκφανση!

Χρώματα και βερνίκια, διακοσμητικά υλικά, τεχνοτροπίες, ταπετσαρίες τοίχου, εργαλεία, υλικά θερμομόνωσης και υγρομόνωσης, δίνουν λύσεις σε κάθε κατασκευαστική ανάγκη.

Η εταιρεία ΠΑΝΤΕΝΑΣ εξελίσσεται διαρκώς, παρακολουθεί και ενημερώνεται για ότι νέο έχει να προτείνει η παγκόσμια βιομηχανία του χρώματος.