Όλα τα άρθρα

MTN PRO ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

PANTENAS

Ο όρος “μεταλλικά χρώματα  ” καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, ορισμένα από τα οποία είναι πολύ παρόμοια αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά και άλλα που είναι εντελώς άσχετα μεταξύ τους.

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες, συνοπτικά και με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σαφήνεια…

Μπορούμε να χωρίσουμε τη συγκεκριμένη κατηγορία χρωμάτων σε σπρέι σε δύο κύριες ομάδες: τα μεταλλικά, χρωματιστά χρώματα από τη μία πλευρά και τα χρώματα με χρώμα χρυσού, ασημιού και χαλκού από την άλλη, τα οποία αποκτούν συγκεκριμένες ιδιότητες στα διάφορα είδη spray στα οποία πωλούνται.

MTN PRO ΜΕΤΑΛΛΙΚΆ ΧΡΏΜΑΤΑ: ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ

Οι μεταλλικές μπογιές ψεκασμού MTN PRO είναι μια σειρά χρωμάτων που παρέχουν μεταλλικό εφέ και διατίθενται σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου: κόκκινο, ροζ, κίτρινο, πράσινο, μπλε, σκούρο μπλε, βιολετί, μαύρο, χρυσό και αλουμίνιο. Αυτό το μεταλλοποιημένο χρώμα ψεκασμού χρησιμοποιείται συχνά στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Πλεονεκτήματα: Τα μεταλλιζαρισμένα χρώματα ψεκασμού κυκλοφορούν στην ευρύτερη γκάμα χρωμάτων (μεταλλικό πράσινο χρώμα ψεκασμού, μεταλλικό μοβ χρώμα ψεκασμού, μεταλλικό ασημί χρώμα ψεκασμού κ.λπ.) Δεν παράγει εφέ φυλλοβολής, καθώς τα μεταλλικά σωματίδια του δεν ανεβαίνουν στην επιφάνεια, ενώ η εφαρμογή βερνικιού θα αυξήσει σημαντικά την ανθεκτικότητά του.

GOLD, SILVER AND COPPER

MTN PRO Chrome Spray Paint Effects

Το φινίρισμα αυτού του σπρέι χρωμίου είναι λαμπερό και αντανακλαστικό: το πιο κοντινό σε επιχρωμίωση. Διατίθεται σε χρυσό, ασημί και χάλκινο χρώμα.

Πλεονεκτήματα: Αυτό το χρωμιωμένο χρώμα ψεκασμού είναι πραγματικά αποτελεσματικό, παρέχοντας στις επιφάνειες ένα εκπληκτικά έντονο και λαμπερό φινίρισμα.


MTN HARDCORE

Οι γκραφιτάδες χρησιμοποιούσαν πάντα αυτό το είδος χρώματος για τα ασημένια κομμάτια τους. Έχοντας αυτό κατά νου, σχεδιάσαμε τα χρώματα MTN Hardcore, τα οποία περιλαμβάνουν χρυσά και χάλκινα χρώματα για όσους θέλουν να πειραματιστούν. Αυτή είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μορφή για το γέμισμα της τέχνης του γκράφιτι και διατίθεται επίσης σε μεγαλύτερα αεροζόλ (μόνο ασημί): MTN Mega Plata (600 ml), MTN MAXIMO (750 ml) και MTN MADMAXXX (750 ml, υψηλής εμβέλειας και ψεκασμού με ανεμιστήρα).

Πλεονεκτήματα: Η υψηλή αδιαφάνεια των χρωμάτων Hardcore σημαίνει ότι μία στρώση καλύπτει τις περισσότερες επιφάνειες, καθιστώντας ευκολότερο από ποτέ να επιτύχετε το φινίρισμα που επιθυμείτε. Στεγνώνει γρήγορα και η τιμή του είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των καλλιτεχνών γκράφιτι, καθιστώντας το το πιο προσιτό είδος μεταλλικού χρώματος.

MTN 94

Όπως και τα χρώματα Hardcore, το MTN 94 διατίθεται επίσης σε μεταλλικό ασημί, χρυσό και χάλκινο χρώμα. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για τέχνη γκράφιτι ή τοιχογραφίες που απαιτούν ακρίβεια κατά την προσθήκη ενός μεταλλικού εφέ. Ιδιαίτερα χρήσιμο για το περίγραμμα της τέχνης του γκράφιτι ή της γραφής με αεροζόλ.

Πλεονεκτήματα: Δεν έχει φαινόμενο φυλλώματος, καλύπτει αμέσως τις επιφάνειες και στεγνώνει γρήγορα. Επιπλέον, το χρώμα ψεκασμού MTN 94 έχει στενότερη ακτίνα ψεκασμού από το μεταλλικό χρώμα Hardcore, γεγονός που σας επιτρέπει να προσθέσετε λεπτομέρειες με μεγαλύτερη ακρίβεια για καθαρότερα αποτελέσματα.

MTN WATER BASED 300

Το χρώμα ψεκασμού της MTN με βάση το νερό διατίθεται επίσης σε μεταλλικό ασημί, χρυσό και χάλκινο χρώμα. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε αυτά τα είδη χρωμάτων ψεκασμού με βάση το νερό, όπως η λιγότερο ισχυρή μυρωδιά τους και οι χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για στούντιο και εργασίες σε εσωτερικούς χώρους ή όταν επιδιώκεται η μικρότερη δυνατή περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Πλεονεκτήματα: Το ακρυλικό χρώμα με βάση το νερό έχει ήπια μυρωδιά και τις λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις από όλα τα χρώματα ψεκασμού.

Ελπίζουμε αυτή η περίληψη να σας έδωσε μια καλύτερη ιδέα για τις διαφορές μεταξύ των μεταλλικών χρωμάτων ψεκασμού και τον τρόπο χρήσης τους. Να θυμάστε, μπορείτε πάντα να ζητάτε πληροφορίες όπου και αν αγοράζετε τα προϊόντα μας.