Όλα τα άρθρα

Xρώμα Της Χρονιάς MOUNTAIN LAKE GREEN 3D Malachit 55 CAPAROL

Αυτόματο προσχέδιο

Όπως λαμπυρίζει μια ορεινή λίμνη στο φως, αποκαλύπτοντας το ευρύ φάσμα των αποχρώσεών της, έτσι και το χρώμα της χρονιάς 3D Malachit 55, αποπνέει φρεσκάδα, φωτεινότητα, λαμπρότητα. Αυτός ο τόνος του πράσινου δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ελαφρότητας και καθαρότητας στο χώρο. Κρύβει όμως και έναν δυναμισμό που αποκαλύπτεται μέσα από τους δημιουργικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

To νέο χρώμα της χρονιάς αντικατοπτρίζει τις λαχτάρες και τις επιθυμίες μας: να βιώνουμε τον εαυτό μας εκ νέου, να ανανεωνόμαστε, να αισθανόμαστε ότι είμαστε μέρος της φύσης και να νιώθουμε ελεύθεροι.

Ελαφρότητα, ευμένεια, δύναμη


Όλα στη φύση αποτελούν μια συνέχεια, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την ασταμάτητη ροή του νερού. Πέρυσι το υγρό στοιχείο εκφράστηκε μέσα από το ολοζώντανο, φρέσκο λουλουδένιο χρώμα Rosé-Mauve. Φέτος, αποδίδεται με το πράσινο νερό της λίμνης. Ήσυχο και ήρεμο, χωρίς να του λείπει η κίνηση, ακριβώς όπως είναι το φυσικό περιβάλλον της λίμνης που βρίθει από  ζωή.
Η απόχρωση 3D Malachit 55 φέρνει μέσα στο σπίτι αυτό που μας αρέσει: ελαφρότητα, γαλήνη, διαύγεια, αλλά και ενέργεια και δύναμη.

Το χρώμα της χρονιάς και δημιουργικοί συνδυασμοί για τη διακόσμηση


Τα φετινά colour trends είναι τόσο συναρπαστικά! Όσοι ασχολούντσι με το design και τη διακόσμηση, είτε επαγγελματικά, είτε ερασιτεχνικά, θα ενθουσιαστούν με τις νέες χρωματικές αρμονίες και τα μοναδικά φινιρίσματα. Οι συνδυασμοί είναι πολύ casual και το αποτέλεσμα πραγματικά όμορφο με δυναμισμό και εξαιρετική λάμψη.